Pluteste in lumea relaxarii

Gandeste-te cum ar fi daca in fiecare zi, dupa ce ai venit de la serviciu ai gasi acasa o oaza de relaxare: masaj, aromaterapie si o muzica care sa te conduca in lumea detasarii.Cum ar fi? Minunat cu siguranta. Cum nu iti pot oferi aromaterapie si masaj iti pot da doar cateva sugestii de ce muzica ar fi potrivita pentru o zi in care sa-ti lasi trupul sa “doarma”. Sunete line de chitara si o voce suava de femeie ce te “imbraca” in cantecul dragostei irlandeze. Inchide ochii si prabuseste-te in campul tau cu flori fictiv si zambeste. Parfumul florilor si cantecul inimii te conduc in taramul relaxarii.

Respira incet si simte aerul. Inchide ochii si lasa-te scunfundat in patura de nori in care domneste linistea. Vanghelis, cu melodia “Theme from Antarctica ” sigur te va ajuta.


Un intreg cerc al sunetelor ce parca aduse dintr-o padure adormita, fantasmica. Lasa-te purtat de valul povestii ce canta relaxarea. “We are nature” iti poarta in timpane vocea ce pare ca aduce ingerii sa-ti cante.


Erau zile in care daca imi doream sa evadez undeva departe de lume, tot ce aveam nevoie era sistemul meu audio, laptopul si playlistul cu Loreena McKennitt. Stateam in pat, cu ochii inchisi si treceau cel putin 2 ore in care simteam ca plutesc, spun 2 ore pentru ca apoi ma scufundam intr-un somn adanc. “La Serinissima” e melodia ce te ajuta cu adevarat sa te detasezi de tot.


Esti un fulg ce pluteste departe de lume, undeva in vis, unde poti atinge aerul. Acesta e sentimenul pe care ti-l ofera aceasta melodie. Enya fiind mereu vocea ce iti aduce liniste in suflet si in minte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s