Poti sa-ti Vindeci Viata!

PUTEREA GANDURILOR – PROIECTUL 10:10:10

Un film documentar echilibrat și provocator despre conexiunea dintre minte și corp și despre cum putem să controlăm mai ușor și mai direct atât sănătatea noastră, cât și lumea în general.
Filmul pornește de la premisa că avem mai multă putere asupra propriilor vieți decât se credea și subliniază necesitatea de a fi mai responsabili pentru ea, în loc să permitem stersului la care suntem supuși să ne cauzeze îmbolnăvirea. Documentarul tratează structura corpului uman, iar experți precum Dr. Joe Dispenza și Bruce Lipton ne arată cum dimensiunea lobului frontal, responsabilă pentru creativitate, vise și capacitatea de a lua decizii, ne face unici ca indivizi.
Studiile arată că cele 50 de trilioane de celule din care suntem compuși sunt ca niște mini-indivizi, fiecare cu propria conștiință, dar influențată de atitudinile sau percepțiile noastre. Oamenii de știință vorbesc despre legătura dintre stres și boală , puterea gândurilor și capacitatea noastră de a le materializa. Mai mult, ei spun că uneori devenim atât de obsedați de gânduri despre trecut sau viitor încât creăm singuri lucrurile de care suntem obsedați. Așadar, dacă deținem controlul gândurilor, putem să ne schimbăm viețile și să obținem rezultatele pe care le dorim.

Poti sa-ti Vindeci Viata!

– este un film care dezbate tema Autovindecarii. Foarte multi care au vizionat filmul, dar au citit si cartea, le-a modificat definitiv perceptia asupra rolului pe care il joaca mintea asupra starii de SANATATE a corpului fizic si asupra BUNASTARII psihice, astfel prezentand viziunea profunda legata de relatia care exista intre minte si corp. Sunt explorate constrangerile care conduc gandurile si ideile limitative si ne ajuta sa intelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor si ale disconfortului.

Acest film are un efect pozitiv asupra psihicului uman, schimband in bine, pentru totdeauna, modul nostru de gandire.

Cartea „POTI SA-TI VINDECI VIATA” -de Louise L. Hay

Pentru cei ce sustin acest articol  si doresc sa ajute si alte persoane sa il vada, va rugam sa-l  dati mai departe.

Va multumim pentru sprijin si generozitate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s