PUTEREA CREATOARE A CUVINTELOR

Cuvintele sunt cele mai puternice lucruri din Univers –“ La inceput a fost Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era Dumnezeu”. Cuvintele pe care le rostim, fie ne elibereaza, fie ne inlantuie, de asta este bine sa invatam sa folosim cuvintele intr-un mod mult mai eficient. In zilele noastre multi crestini sunt incatusati de propriile lor cuvinte. Cuvintele sunt importante. Incepeti acum sa deveniti CONSTIENTI de cuvinte, pentru ca ele sunt mici seminte care vor rodi dupa cum le este felul: “Omul rau scoate lucruri rele din visteria rea a inimii lui, iar Omul bun scoate lucruri bune din visteria buna a inimii sale.”

PLANTATI SAMANTA

Multi oameni isi doresc  vindecarea. Ei isi doresc o adevarata “recolta” de insanatosiri si de nevoi indeplinite, dar ei nu au plantat niciodata nicio samanta. Legea Genezei spune ca fiecare lucru rodeste dupa cum ii este felul. Va doriti SANATATE? Spune-ti: EU SUNT SANATOS. Functioneaza! puteti avea ceea ce rostiti, pentru ca corpul nostru se supune poruncilor mintii noastre, si anume Cuvantul este cel ce va aduce sanatate corpului Fizic,Mental,Emotional si Spiritual.

Sa intelegem aceasta- CUVINTELE ACTIONEAZA. Ele vor actiona pentru noi, vor lucra pentru noi sau  impotriva noastra, fie ca ne vom da seama de asta sau nu.

Este scris ca „Orice lucru ati cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati primit, si-l veti avea.” Din pacate, de cele mai multe ori, oamenii se roaga pentru o problema si nu pentru o rezolvare. Biblia spune sa ceri lucrurile pe care le doresti… si tu iti doresti un raspuns, o rezolvare, iti doresti sa traiesti o viata fericita si abundenta pe toate planurile. A te ruga nu inseamna numai sa ingenunchezi, sa inchizi ochii… fiecare gand este o rugaciune, fiecare cuvant rostit este o rugaciune si mai puternica. Viata voasta este dovada!

Cartea „Puterea magica a gandului” –David J. Schwartz

Puterea magica a gandului

Va recomand cu multa caldura sa vizionati acest video, unde o echipa de medici specialisti din China aplica o tehnica de Vindecare, persoanelor diagnisticate de cancer, fara a folosi medicamentele, ci pur si simplu cei trei specialisti sunt instruiti sa simta emotia potrivita, exact acea emotie care vindeca, prin folosiea CORECTA a cuvintelor. Aceasta tehnica numindu-se si “ Limbajul care Vindeca”.

Vizionare placuta!

Reclame

Un comentariu la “PUTEREA CREATOARE A CUVINTELOR

  1. Pingback: PUTEREA SENTIMENTELOR | TravelReservation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s