Deepak Chopra- Realitatea Spirituală – O CALATORIE IN INTERIOR

„Realitatea Spirituala vă duce într-o călătorie unică. O calatorie care vă va schimba viaţa. O calatorie care vă va face mai înţelepţi, şi mai fericiţi. Noi suntem o mică părticică a întregii Creaţii. Cautam, fiecare pace,cunoastere,prosperitate, armonie si mai presus de toate, o viata fericita in toate timpurile si toate situatiile. Fiecare persoana se straduieste din greu sa atinga aceasta stare, insa poate fi aceasta stare atinsa intr-adevar? Da, poate fi atinsa. Toate acestea sunt posibile prin intelegerea Energiei Cosmice si a cunoasterii Sinelui. Acum sa cunoastem Energia Cosmica. Ea exista peste tot in Cosmos este legatura intre galaxii, plante,oameni si molecule – este spatiul dintre fiecare si Tot. Noi folosim aceasta energie pentru toate activitatile noastre zilnice ale mintii noastre: pentru a vedea, a vorbi, a auzi, a gandi si pentru toate actiunile corpului nostru. Energia Cosmica este esentiala pentru mentinerea ordinii vietii noastre si pentru a duce o viata sanatoasa,fericita si pentru a fi implicati total in toate situatiile in care ne aflam pentru a obtine cunoastere si in final, pentru a ne extinde constiinta. Putem obtine Energie Cosmica din abundenta numai prin MEDITATIE. Cu aceasta energie amplificata prin meditatie vom fi relaxati, sanatosi si fericiti. De asemenea, ne ajuta sa atingem performante marite pe taramul fizic. Meditatia nu este altceva decat o CALATORIE a constiintei spre Sine. In meditatie, calatorim constient de la corp la minte, de la minte, la intelect…” – Deepak Chopra

Nu trebuie sa citesti aceasta carte in ordinea paginilor. O poti deschide oriunde doresti si poti citi pagina la care s-a deschis. Cu siguranta, mesajul de la pagina respectiva va fi perfect pentru tine in momentul respectiv. El iti va confirma ceea ce crezi deja, sau dimpotriva, iti va pune la incercare convingerile. Asa functioneaza procesul cresterii spirituale.

Meditatii pentru a-ti vindeca viata

Pentru traducere in limba romana dati drumul la rularea filmului(play),dupa care in partea drapta jos, apasati pe ” CC „.

Vizionare Placuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s