PUTERE SI CREATIE

Daca doresti sa atragi catre tine un lucru sau o situatie pe cere ti-o doresti, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasi simpli ai Procesului Creator. De altfel, acest proces functioneaza oricum, indiferent daca manifesti realitatea pe cere ti-o doresti sau o situatie pe care nu ti-o doresti.

Procesul Creator

  • IMAGINEAZA-TI;
  • SIMTE;
  • FII PE RECEPTIE.

1. IMAGINEAZA-TI

Foloseste-ti mintea pentru a-ti imagina situatia dorita si focalizeaza-te supra acesteia. Imagineaza-ti ca ai obtinut deja ceea ce iti doresti. Imagineaza-ti ca te bucuri de realitatea dorita.

2. SIMTE

Atunci cand iti imaginezi situatia dorita, urmareste sa simti o stare de Iubire pentru ea. Imagineaza-ti si simte ca ai devenit, ai realizat sau ai obtinut ceea ce iti doresti.

Imaginatia este o putere mentala care are capacitatea de a te conecta cu cea ce iti doresti. Dorintele si sentimentele tale de iubire creaza un camp magnetic, atragand catre tine realitatea dorita. Acesta este rolul tau in cadrul Procesului Creator.

3. FII PE RECEPTIE

Forta Iubirii are capacitatea de a se folosi de fortele vizibile si invizibile ale naturii pentru a-ti oferi ceea ce iti doresti. Ea se foloseste in acest scop de circumstante, de evenimente si de diferite persoane pentru a-ti indeplini dorinta.

Daca iti doresti ceva, doreste-ti din toata inima. Dorinta inseamna Iubire, iar daca nu ai dorinta arzatoare in inima ta, nu poti acumula suficienta putere pentru a strunii forta Iubirii. De aceea, doreste-ti cu adevarat ceea ce vrei, la fel cum isi doreste un sportiv sa castige competitia, un dansator sa danseze si un pictor sa picteze. Doreste-ti din toata inima ceea ce vrei, caci dorinta arzatoare inseamna iubire si fara iubire nu poti primi ceea ce iti doresti.

Orice iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai, Procesul Creator este acelasi. Daruieste Iubire ca sa poti primi iubire. Imagineaza-ti tot ceea ce iti doresti. Simte ceea ce iti imaginezi, apoi fi pe receptie pentru a primi realitatea dorita.

Atunci cand te folosesti de Procesul Creator, imagineaza-ti si simte ca ai obtinut deja ceea ce iti doresti si nu renunta niciodata la acesta stare de spirit. De ce? Deoarece Legea Atractiei iti ofera numai ceea ce oferi la randul tau. De aceea, trebuie sa iti imaginezi si sa simti ca ai obtinut deja ceea ce iti doresti.

Spre exemplu, daca doresti sa slabesti, ofera iubire imaginandu-ti si simtind corpul pe care il iubesti, si nu te mai gandi cu resentiment la corpul supraponderal pe care il ai acum. Daca iti doresti sa calatoresti, ofera iubire imaginandu-ti si simtind cum ar fi daca ai calatorii si nu te mai plange in fiecare zi ca nu ai bani ca sa-ti permiti excursiile dorite. Daca iti doresti sa iti imbunatatesti performantele intr-un sport, in domeniul actoriei, in cel musical, al unui hobby sau cel profesional, ofera iubire imaginandu-ti si simtind ca ai atins deja performantele dorite. Daca iti doresti o casnicie mai armonioasa sau o relatie mai buna cu cineva, ofera iubire imaginandu-ti si simtind ca te bucuri deja de aceasta armonie.

“Credinta inseamna sa crezi intr-o realitate pe care nu o vezi inca. Rasplata acestei credinte este chiar realitatea in care ai crezut.”

Daca iti propui sa lucrezi cu Procesul Creator, incepe cu o dorinta mai putin obisnuita. Daca vei reusi sa atragi aceasta realitate, nu vei mai avea indoieli asupra puterii tale de manifestare.

“Imaginatia este inceputul oricarei creatii. Noi ne imaginam ceea ce ne dorim, apoi ne manifestam vointa de a ne implini visul, iar in final cream ceea ce ne-am propus.” –George Bernard Show

IMAGINATIA

“Aceasta lume nu este decat panza pe care pictam prin intermediul imaginatiei noastre.” –Henry David Thoreau

Ori de cate ori iti imaginezi un lucru pozitiv pe care il iubesti si pe care ti-l doresti, tu te folosesti de forta Iubirii. Ori de cate ori iti imaginezi ceva pozitiv, sustinandu-ti gandurile printr-un sentiment de iubire, tu oferi sublima emotie a iubirii in asociere cu lucrul respectiv, asa ca Universul ti-l va furniza. Daca iti poti imagina si simti un lucru sau o situatie, cu siguranta le poti primi. Nu trebuie sa uiti insa ca imaginatia ta trebuie sa se nasca din iubire!

Astfel, ceea ce iti imaginezi nu trebuie sa raneasca pe nimeni sau sa faca rau altcuiva. Imaginatia care este orientata catre ranirea unei  alte persoane nu se naste din iubire, ci din absenta acesteia. De buna seama insa, situatia imaginata se va intoarce si in acest caz asupra ta, cu aceeasi ferocitate cu care ti-ai imaginat-o! Asa cum spuneam, tu primesti de la Univers tot ceea ce ii oferi(in plan energetic).

Realitatea ideala pe care ti-o poti imagina este nimic prin comparatie cu ceea ce iti poate oferi forta iubirii. IUBIREA nu are limite! Spre exemplu, daca iti doresti sa fii plin de vitalitate si de fericire, bucurandu-te la maxim de viata, forta iubirii iti poate oferii aceste lucruri la un nivel care depaseste cu mult tot ce ti-ai imaginat tu vreodata. Iti spun acest lucru tocmai ca sa renunti la limitele pe care ti le impui singur propriei imaginatii si propriei vieti. Impinge-ti de fiecare data imaginatia mai departe si forteaza-I intotdeauna limitele. Altfel spus, daca iti doresti ceva, imagineaza-ti intotdeauna tot ce poate fi mai bun pentru tine.

Diferenta dintre un om care se lupta cu greutatile vietii si unul care duce o viata fabuloasa se reduce la un singur lucru: IUBIREA. Cel din urma isi imagineaza ca detine deja ceea ce isi doreste si simte o mare iubire fata de creatia imaginatiei sale! Cel dintai isi foloseste in mod neintentionat imaginatia pentru a amplifica in plan mental situatiile pe care nu si le doreste si simte toate emotiile negative asociate cu aceste situatii. E ceva atat de simplu, insa diferenta dintre vietile lor este enorma, iar acest lucru poate fi vazut pretutindeni.

“Secretul mintii care poate controla realitatea este folosirea imaginatiei.

Pentru cei ce sustin acest articol  si doresc sa ajute si alte persoane sa il vada, va rugam sa-l  dati mai departe.

Va multumim pentru sprijin si generozitate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s