Starea De Recunostinta

SANATATEA MAGICA

 “ sanatatea este cea mai mare comoara”. – Virgil –poet roman

Sanatatea este cel mai pretios lucru din viata, dar cei mai multi dintre oameni nu fac nimic pentru a o cultiva, considerand-o de la sine inteleasa. De fapt singurele momente in care isi aduc aminte de ea sunt cele in care o pierd. Abia atunci isi dau seama ca fara sanatate nu au nimic.

Exista un proverb Italian care descrie perfect adevarul legat de sanantate. “Cine se bucura de o sanatate perfecta este un om bogat, chiar daca nu realizeaza acest lucru”. Desi noi nu ne gandim la acest adevar decat rareori, cu totii ii intelegem valoarea atunci cand ne imbolnavim de cea mai mica boala, cum ar fi o banala raceala. Atunci cand suntem bolnavi, singurul lucru pe care ni-l mai dorim pe lume este sa ne facem bine, si nimic alceva nu mai conteaza pentru noi pana cand nun e recastigam starea de sanatate optima.

De retinut:

“Celui care simte o stare de recunostinta (pentru ca este sanatos) I se va mai da si el va trai in abundenta. Celui care nu simte o stare de recunostinta (pentru ca este sanatos) I se va lua si ceea ce are.”

Gradul in care te simti recunoscator pentru starea ta de sanatate coincide perfect cu gradul in care se va imbunatatii ca prin Magie aceasta sanatate, si invers: gradul in care te simti nerecunoscator pentru starea ta de sanatate coincide intocmai cu gradul in care starea ta de sanatate se va deteriora. Deteriorarea starii de sanatate se traduce prin reducerea nivelului de energie si de vitalitate, slabirea sistemului imunitar, pierderea claritatii mentale si reducerea eficientei celorlalte functii corporale si mentale.

Invers, recunostinta pentru starea buna de sanatate permite primirea unei sanatati si mai bune pentru care te simti recunoscator, si in plus elimina stresul si tensiunile din corpul si din mintea ta.

RELATIILE  MAGICE

Bucuria si semnificatia in viata nu apar decat in urma contactelor si relatiilor cu alti oameni. De aceea, aceste relatii iti afecteaza viata intr-o masura mai mare decat orice alceva. Daca doresti sa ai parte de o viata frumoasa si incarcata de semnificatie, este absolut essential sa intelegi cum iti afecteaza relatiile tale viata in momentul de fata si de ce sunt ele cele mai puternice canale ale magiei recunostintei.

Exista tot mai multe studii care arata ca oamenii care practica recunostinta se simt mai conectati cu prietenii si cu membrii familiei lor si se bucura de relatii tot mai armonioase, ba chiar si de simpatia colegilor si a necunoscutilor.

Cuvintele sunt extrem de puternice si pot rani foarte grav. Mai dramatic este faptul ca Lamentarile tale fata de o alta persoana iti fac rau tie insuti. Cel care vei avea de suferit in final vei fi tu. Datorita legii atractiei, tu atragi in viata ta tot ceea ce afirmi sau gandesti despre o alta persoana. De aceea ne-au invatat marii ganditori ai lumii sa fim recunascatori.”

Fragment din cartea Magia (seria Secretul)de Rhonda Byrne

In cartea Magia, Rhonda Byrne dezvaluie lumii intregi acest mister care poate schimba viata celor care il inteleg. Ea iti propune o calatorie incredibila care va dura 28 de zile, de-a lungul careia te va invata cum sa aplici aceasta cunoastere in viata de zi cu zi.

Daca doresti sa te bucuri plenar de beneficiile acestei carti, vei gasi 28 de tehnici magice special concepute pentru a te ajuta sa aplici puterea magica a recunostintei in domeniul starii tale de:

SANATATE

FINANCIAR

PROFESIONAL

AL RELATIILOR

Transformandu-le astfel incat sa iti indeplinesti toate dorintele, de la cele mai marunte la cele mai mari vise.

Indiferent cine esti si unde te afli de-a lungul calatoriei tale prin viata, indiferent de circumstantele curente cu care te confrunti,Magia iti va schimba intreaga viata!

Reclame

2 comentarii la “Starea De Recunostinta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s