Bonusuri Pentru Membrii Broker

onlienerbonus wenyardCe venituri se pot obtine cu acest pachet. Din momentul in care intrati in afacere toti cei ce vor intra dupa dvs la nivel international va ajuta sa obtineti venituri, asa cum se vede in tabelul alaturat.
Deci, puteti incepe ca Broker si in momentul in care veti avea in reteaua internationala 250 de membrii veti primi saptamanal cate €5 in vederea achizitionarii de actiuni.Numaratoarea in acest bonus incepe imediat dupa data si ora la care v-ati afiliat si nu are nimic de-a face cu echipa ta(downline).

Toti membrii inscrisi beneficiaza de acest BONUS!

Wenyard-Oneliner-romaniaDaca doriti sa aveti venituri mai mari, atunci se cere sa aduceti 3 persoane in afacere si sa aveti in reteaua internationala pana la 700 membrii si veti primiti pe saptamana maxim €75 in vederea achizitionarii de actiuni. Pentru a primi mai multi bani in vederea achizionarii de actiuni, atunci va trebui sa va ugradati la pachetele superioare, asa cum se vede in tabel.
Cand va upgradati la pachetul urmator de Pro Broker va trebui sa aveti in reteaua internationala un numar de 1000-1500 membri, sa aduceti personal 6 oameni in afacere si veti primi saptamanal pana la €250 in vederea achizitionarii de actiuni.
Acelasi lucru este valabil si pentru Executive Broker
unde puteti primi pana la €6000 saptamanal in functie de numarul de membri din reteaua internationala si de cei adusi personal in afacere.
O explicatie mai detaliata a acestui bonus o gasiti
aici

Actiunile se pot cumpara si vinde pe bursa Nasgo
foarte usor din pagina Nasgo.
Mai multe detalii aici..

productbonuswenyardAtunci cand membrii recomandati de dv care se afiliaza platformei Wenyard vor fi pozitionati pe piciorul din stanga sau pe piciorul din dreapta din linia descendenta. Puteti decide destinatia de plasare pe piciorul preferat sau se poate face automat, conform setarilor dv. Deci se construieste o retea formata din 2 echipe stanga/dreapta. Fiecare noua inscriere, cu tine ca sponsor, genereaza puncte.
Pentru fiecare membru adus in afacere se acorda un numar de puncte valorice:
Broker 100
Pro broker 300
Executive broker 800

Cum se acorda acest bonus

Obtineti bonusul de produs, atunci cand arborele binar este in echilibru(minim 1/3 intr-un picior si 2/3 in celalalt picior)
Platile se fac in pasi pe fiecare 400 de puncte. Valoarea pasului este variabila, iar in prezent stabilita la 35€.

recurringbonus wenyardRecurring Bonus
Atunci cand se vand actiunile pe bursa se plateste o taxa de brokeraj necesara pentru acoperirea cheltuielilor de administrare. Toate taxele de brokeraj din NASGO se cumuleaza intr-un fond, care v-a fi distribuit membrilor in proportie de 75% din totalul de brokeraj prin intermediul Recurring Bonus.

Un membru Broker daca va avea in retea cel putin 1000 membri si dintre acestia 15 vor face tranzactii pe bursa in valoare de minim €50 va primi lunar €750 sau un membru Executiv Broker va avea un venit de 2250/luna doar din acest bonus asa cum se vede in tabel.
Pentru a benficia de acest bonus un Broker v-a trebui sa cumpere saptamanal actiuni in valoare de €10

recurring_plata wenyardFie ca suneti in cautarea unui supliment de bani, in fiecare luna, sau cautati sa construiti o Afacere Mare, potentialul de venituri cu Wenyard este practic nelimitat!

Noi am luat deja Decizia cea Buna!

 Cum incepem:

Acum aveti Ocazia de-a va Implini Visurile, urmand 7 Pasi Simpli si Usor de Efectuat

wenyard-romania-7

INFORMATII  UTILE:

 

Sursa: www.wenyard.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s