Gold Line

Bună dragi prieteni,

de ceva timp am descoperit un program bine pus la punct, serios şi de încredere!

Prin urmare dacă sunteţi o persoană serioasă şi doriţi să ajutaţi copii bolnavi de cancer şi în acelaşi timp să primiţi ajutor financiar de la toţi membrii pe care îi invitaţi în sistemul Gold Line International, înregistraţi-vă şi puneţi-vă pe treabă, nu veţi regreta. Sistemul se bazeaza pe oameni serioşi şi responsabili care vor cu adevarat să ajute acest sistem în scopul unei lumi mai bune şi prosperă. Fiecare din noi are un vis şi doreşte să-l îndeplinească cât mai curand posibil, atât mai bine când în drum spre scopul tău îi poţi ajuta şi pe alţii. In Gold Line este o comunitate de oameni pozitivi, hotărâţi, care să ajute reciproc, devin prosperi şi participă la acte de binefacere, susţinand copii bolnavi de cancer. Sistemul este conceput în aşa fel încât de-a lungul întregului proces caştigi bani, atâţea bani, caţi doreşti, totul depinde de numărul de prieteni invitaţi în sistem pe baza certificatului ce conţine numele tău. Să nu se înţeleagă greşit, aceasta nu este o piramidă financiară pentru că banii nu se acumulează în sistem, ci se distribuie doar între memrii Gold Line International, ajungând instant pe conturile personale. Sunt de putin timp în sistem, dar deja am reţeaua mea de parteneri iar veniturile mele se măresc zilnic. Succesul aparţine doar celor care gândesc pozitiv şi acţionează. Te invit să devii şi tu membru Gold Line International pe baza certificatului meu de invitaţie Gold Line şi te vei convinge că totul este adevarat iar sistemul chiar lucrează, sunt sigura că şi tu vei face acest lucru şi ne vom auzi cât de curand…

Pentru început trebuie să ai cont pe paypal unde vei ataşa un card de credit şi unul walletone, pentru că pe aceste conturi vei primi toti banii.

Aceasta este invitaţia mea : Certificate: MN 95696

goldline.pro

Aici puteti vedea cum sunt repartizati cei 70$ in momentul cand am facut eu plata! In dreapta sus vezi numele meu Nita Manuela plata de 20$ catre Institutul de Caritate International Whole World pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, la mijloc plati catre participantii in system (50$), iar in cel din stanga toti participantii inscrisi din intraga lume, in numar de 694.979, la data de 16.05.2014 cand m-am inscris eu in sistem. Convinge-te, intra AICI si vezi cati sunt inscrisi ACUM!?

Gold-Line

GOLD LINE INTERNATIONAL este un program automat ,independent, unde factorul uman este total exclus,transferurile financiare sunt directionate automat in conturile automate 24/24, 7/7 SI 365 de zile pe an .
Proprietatile acestui sistem sunt UNICE , site-urile sunt gazduite pe servere de ultima generatie, punctual forte fiind faptul ca este foarte usor de folosit de catre useri sau deponenti si are pagini in mai multe limbi. Acesta poate fi accesat de oriunde, oricand si de oricine doreste, NU are nimic ascuns sau piratat…El se acceseaza prin link-uri Invitatie , active, de genul http://angelseven.Charity24.net , link-uri cu ajutorul carora puteti intra in paginile oficiale unde va puteti inscrie, citi sau vedea, informatii si declaratii ale participantilor.
Gold Line International este un program UNIC in lume si este cu adevarat functional 100%, transparent, fara ascunzisuri sau promisiuni nefondate…acest sistem se bazeaza pe capacitatea dv. de a intelege, de implicare si motivatie personala. Este o sursa de venit suplimentara la care participa oricine. Poate deveni lansarea dv. in afaceri, lucru de acasa sau munca la domiciliu. Vedeti prezentarea video AICI si convingeti-va singuri!

Înregistrarea este gratuită, se face cu nume real, pentru a continua se prevede o taxă anuală de 5$ pentru întreţinerea site-ului iar donaţia variază de la 15$, 40$, 70$ care se face o singură dată şi în urma căruia primiţi bani.
Pentru mai multe detalii consultaţi site-ul oficial http://goldline.pro/us/ cu posibilitatea de inscrire: Invitaţia personală: Certificate: MN 95696 , sau  pe site AICI ,sau pentru detalii info Skype ID  many7many 

 

1. Inregistrare Gratuita si detalii click AICI

2. Cum sa iti faci cont de PayPalclick AICI

3. Video Tutorial – Cum sa activezi contul -plata 5$/an – click AICI

4. Video Tutorial – Cum sa faci Crearea și Legarea de wallet one( portofel) la un cont Gold Line click AICI

5. Video Tutorial – Cum sa faci donația de ajutor financiar de 70$click AICI

Fă-te şi tu un partener de încredere şi participă în Gold Line International!

„Adevarata avere a unui om este binele pe care il face in aceasta lume”A. Einstein

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s