Ce este TRM?

TRAVEL  RESERVATION  MANAGEMENT(TRM) este un sistem electronic modern, flexibil si extrem de eficient in domeniul turismului. El permite ca operatiunile de informare, cautare, afisare, ofertare, rezervare si administrare sa se produca online.

Prin intermediul sistemului TRM-Europe s-a realizat un parteneriat intre Europa de Vest și Europa de Est care pun impreuna in acelasi loc cei mai mari Tour operatori din Europa, avand deja, peste 65 milioane oferte din care 3,5 milioane oferte LastMinute pe zi, ceea ce a transformat-o in Bursa Nr. 1 de Turism Online din Europa cu produse oferite pe toate continentele lumii.

Ce beneficii ofera TRM?

Confort – Libertate – Economie – Rapiditate

afaceri_onlineAveti posibilitatea de-a alege cele mai placute vacante, confortabil de acasa sau de la orice PC conectat la  retea. Toate serviciile sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a face cautarea calatoriei mai usoara si mai rapida. Puteti avea parte la cea mai frumoasa vacanta si sa beneficiati de cele mai bune oferte de turism, rapid si cu tot confortul pe care il poate oferii internetul.

PRODUSE UNICE

Sistemul TRM va ofera o varietate foarte larga de produse de calitate. Puteti gasi    produsele proprii ale celor mai bine cotati turoperatori din Romania cu plecari din tara, cum ar fi: Bucuresti, Cluj, Timisoara si alte orase importante din tara, dar si alte aeroporturi din Europa precum Budapesta, Frankfurt, Viena, Munchen pentru destinatiile exotice cele mai cautate de romani precum: Austria, Croatia, Grecia,Malta, Italia, Spania, Tunisia, Egipt, Turcia.

Aici gasiti tot ce doriti – pachete turistice:

  •  cu avionul, plecari din Timisoara, Cluj, Bucuresti si Budapesta.
  • cu autocarul, plecari din Arad, Timisoara,Bucuresti, Iasi, Bacau, si din alte judete importante din tara.
  • croaziere,
  • sau individual
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s